mandag den 14. oktober 2013

Saltede mandler

Nemt og enkelt, kræver kun få ingredienser og er oplagt som værtindegave.

Saltede mandler (en bradepande)
- 2 dl vand
- 6 spsk fint salt
- 250 g mandler

Evt:
- cellofanposer
- klistermærker
- stempel

Kom vand og salt i en gryde og lad det koge op, tilsæt mandlerne og tag straks gryden af varmen. Lad nu gryden stå med låg på i ½ time. Tag mandlerne op, evt. med en hulske (de skal dryppe godt af), og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. De bages ved 180 grader i ca. 15-20 min - hold øje med dem efter 15 min, tag evt. en smagsprøve.  

Jeg har pakket mine ind i cellofanposer og sat datostempel på. Poser, stempel og klistermærker er alle fra Søstrene Grene. De kunne også være fine i et lille glas med en rustik snor eller bånd omkring. Oplagte som værtindegave eller til filmen lørdag aften.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar